پیتزا لوبیا سفید با کدو

zucchini pizza with white beans پیتزا لوبیا سفید با کدو

مواد لازم:

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
کدوی متوسط ۱ عدد
کنسرو لوبیا سفید ۴۰۰ گرمی
سیر ۲ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
پنیر موزورلا به میزان لازم
ماست و نعناء به میزان لازم

طرز تهیه :

- خمیر رو آماده کنید که برای اینکار تقریبا به یک ساعت زمان نیاز دارین.
– فر رو روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید .
- گوشت چرخ کرده رو همراه با پیاز رنده شده با روغن زیتون در ماهیتابه ای تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود .
- تا گوشت آماده شود ، کدو رو با رنده به برشهای خیلی نازک ببرین ( مثل چیپس سیب زمینی)
برخلاف پیتزاهای دیگه که با کچاب خورده میشه با ماست و نعناء خورده میشه، امیدوارم شما هم دوست داشته باشین .
مواد لازم برای خمیر:
نمک ۲/۱ قاشق چایخوری
پودر خمیرترش ۲/۱ قاشق چایخوری
آب ولرم ۲/۱ پیمانه
روغن زیتون۲/۱ پیمانه
شیر ۲/۱ پیمانه
پکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد ( تقریبا بین ۲ پیمانه و نیم تا ۳ پیمانه )
پنیر گودا به مقدار لازم ( که من نداشتم ، نریختم )
طرز تهیه خمیر:
نمک و پودر خمیر ترش را به آب ولرم اضافه کرده و مایع را با قاشق چوبی زده تا کاملا حل شود ، محلول را به مدت ۱۰ دقیقه در محل گرمی قرار دهید . سپس روغن زیتون ، شیر و پکینگ پودر را اضافه میکنیم.
آرد را نیز به تدریج اضافه میکنیم تا خمیری شود که به دست نچسبد و کاملا ورز می دهیم تا یکدست شود.

روی خمیر را با دستمال یا کیسه پوشانده و ۱ ساعت زمان می دهیم تا خمیر بعمل بیاد ، بعد از این می توان پنیر را اضافه کرد و دوباره ورز دهیم . خمیر آماده است .
- خانم صنم بانو

- سایت آسمونی Asemooni.com

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه